MASAYA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 87 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Masaya. Meer weten? Ontdek meer

29 aug 2022 om 23:41 Ik heb nooit mijn eten gekregen slechte restaurant ever kunt niet elkaar begrijpen. Ik bestelde 2 uur voor mijn pauze en ze kunnen niet eens mijn bedrijf vinden
19 aug 2022 om 12:56 Delivery was quick with a small van. Bit of confusion around pickup at the door or at the driveway. Food was okay. The falafel was a quite dry, I've had better. But mostly the sand in the lettuce of the Toshka made the experience unpleasant.
16 aug 2022 om 14:11 The deliverer was 10 minutes earlier. The gentleman was very nice to my girlfriend too. We enjoyed the food, all in all, very good experience. The Tabouleh was a bit dry but we assumed it's because it was freshly made.
5 aug 2022 om 7:38 Mooi op tijd en men wordt goed op de hoogte gehouden wanneer ze aan het eten beginnen en vertrekken. Zeker ook belangrijk: het was zeer lekker en verzorgd!
2 aug 2022 om 13:05 super lekker!
29 jul 2022 om 21:58 Low quality,
26 jul 2022 om 5:18 Supersnelle en vriendelijke levering en heel verse producten grote porties! Het was weer heerlijk top kok
14 jul 2022 om 21:41 Lekker eten en vriendelijke bezorging
13 jul 2022 om 8:39 De kipsate, het Libanees brood en de tabouleh waren lekker. Maar de frieten horen er niet bij. De looksaus, de sidesalade waren niet echt smakelijk. Verwersteren is jammer. Ik kies voor Libanees, juist omwille van de gezonde, lekkere gerechten.
7 jul 2022 om 21:14 Food was not tasty and not as per lebanese recepies. Very traditional dishes like hummus, muttabal, falafel etc. had totally different taste, structure.
29 jun 2022 om 1:06 Super lekker en vriendelijk bezorger