MASAYA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Masaya. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 16:23 Lekker en vriendelijke levering!
17 dec 2022 om 18:06 Lekker maar koud Broodje hotdog was deze keer iets anders dan normaal
10 dec 2022 om 12:20 Toevallig besteld hier omdat er niet veel open was maar het was echt verrassend lekker! We komen zeker nog eens terug.
10 dec 2022 om 8:45 Nourriture presque froide a l’arrivée.
4 dec 2022 om 18:17 Heel de bestelling was om te huilen. Koude hapjes vol olie, warme hapjes idem, hoofdgerechten, slappe frietjes, en mixed grill was eigenlijk uitgekookt vlees. Heel jammer
4 dec 2022 om 9:45 Mixed grill was een complete teleurstelling. Een hoopje kip voor die prijs. Schaam je voor jullie bedrog.
11 nov 2022 om 23:03 Mezze were not fresh, we had to throw them.
5 nov 2022 om 20:22 65 euro voor vlees en gerosterde groenten. Amper een beetje sla en geen groenten Frietendip zonder dip Ontgocheld
23 okt 2022 om 16:57 Ik heb eten besteld maar die waren allemaal conserve eten en niet zelf gebreid.
29 aug 2022 om 23:41 Ik heb nooit mijn eten gekregen slechte restaurant ever kunt niet elkaar begrijpen. Ik bestelde 2 uur voor mijn pauze en ze kunnen niet eens mijn bedrijf vinden