MASAYA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 96 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Masaya. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 18:17 Heel de bestelling was om te huilen. Koude hapjes vol olie, warme hapjes idem, hoofdgerechten, slappe frietjes, en mixed grill was eigenlijk uitgekookt vlees. Heel jammer
4 dec 2022 om 9:45 Mixed grill was een complete teleurstelling. Een hoopje kip voor die prijs. Schaam je voor jullie bedrog.
11 nov 2022 om 23:03 Mezze were not fresh, we had to throw them.
5 nov 2022 om 20:22 65 euro voor vlees en gerosterde groenten. Amper een beetje sla en geen groenten Frietendip zonder dip Ontgocheld
23 okt 2022 om 16:57 Ik heb eten besteld maar die waren allemaal conserve eten en niet zelf gebreid.
29 aug 2022 om 23:41 Ik heb nooit mijn eten gekregen slechte restaurant ever kunt niet elkaar begrijpen. Ik bestelde 2 uur voor mijn pauze en ze kunnen niet eens mijn bedrijf vinden
19 aug 2022 om 12:56 Delivery was quick with a small van. Bit of confusion around pickup at the door or at the driveway. Food was okay. The falafel was a quite dry, I've had better. But mostly the sand in the lettuce of the Toshka made the experience unpleasant.
16 aug 2022 om 14:11 The deliverer was 10 minutes earlier. The gentleman was very nice to my girlfriend too. We enjoyed the food, all in all, very good experience. The Tabouleh was a bit dry but we assumed it's because it was freshly made.